Nidelven i Trondheim

Trøndelag ansees ofte som Norges matfat. Det med rette! I 2022 ble vi utnevnt til Europeisk Matregion, et høythengende kvalitetsstempel for matprodusentene i regionen. Dette gjør at gode matopplevelser ligger som perler på en snor – over hele fylket. Men vi kan by på så mye mer: Fjellandskap, myke heier og nærhet til de dramatiske fjordlandskapene på Nordvestlandet. I tillegg er det enkelt å komme seg hit.

Hovedbilde, foto: Maria Tinlund Skjeldam

Trondheim Lufthavn Værnes

Med direkteruter til flere storbyer i Europa er det enkelt å besøke Trøndelag. Hvis du i tillegg anser disse som knutepunkter, åpner regionen seg for store deler av verden. Fly direkte fra London Gatwick, Riga eller Gdansk, eller bruk Amsterdam, Stockholm, København eller Oslo som knutepunkt for enkelt tilgang fra store deler av verden.

Trondheim som utgangspunkt for kystruten

Regionen vil også være et utmerket utgangspunkt for en rundreise med kystruten. Ta enten en kort tur langs Vestlandet tur/retur Bergen, eller den lengre seilingen til Kirkenes og tilbake. Skal du gjøre det, vil vi anbefale at du tilbringer litt tid i Trøndelag før eller etter reisen. Her kan du oppleve alt fra pulserende storbyliv – i en liten by, historiske steder og bygninger i tillegg mat i verdensklasse.

Som destinasjonsselskap sørger vi for å tilrettelegge for et uforglemmelig besøk i regionen.


    nb_NO
    Skroll til toppen